MAJKA UBILA PETERO DJECE: Izlaze detalji o stravi koju je počinila Christiane K. (27)

Nakon stravičnog zločina u njemačkom Solingenu gdje je pronađeno petero ubijene djece, osumnjičena je 27-godišnja majka Christiane K. koja se nakon strašnog čina bacila pod vlak dok je s njom bilo šesto dijete. Ona je ozlijeđena i prebačena u bolnicu.

Kako prenosi RTL,  tabletama su navodno predozirane tri djevojčice u dobi od jedne i pol, dvije i tri godine i dva dječaka, Timo (6) i Luca (8). Policija kaže da je uspjela doći u kontakt s ocem, ali zasad nisu htjeli dati više informacija. 

Dječak Marcel (11), šesto dijete, na sigurnom je i o njemu trenutno brinu rođaci. Nakon što je počinila zločin majka je s njim otišla na vlak, pa je sišla na stanici u Düsseldorfu i ondje se pokušala ubiti. Dječak je nastavio put za Mönchengladbach gdje mu živi baka. Mediji pišu i kako je ona obavijestila policiju o strašnom događaju.

”Obiteljska drama u Solingenu ispunjeve me velikom tugom i u ovom trenutku u mislima sam s tom malom djecom koja su tako okrutno istrgnuta iz ovoga svijeta”, rekao je ministar unutarnjih poslova Sjeverne Rajne- Vestfalije, Herbert Reul.

Gradonačelnik Solingena, Tim Kurzbach, kazao je: ”Neopisivo smo tužni, dogodilo se nešto što nas je duboko pogodilo”.

Komentiraj