MAJKA TROSTRUKOG UBOJICE MLAĐANA: Mi smo 20 godina izloženi linču, nismo ga tako odgajali

“Što se tu ima više reći, napisati, mi svoj križ nosimo već više od 20 godina, samo mi znamo kako nam je…”, kazala je Nediljka Mlađan, majka beskrupuloznog ubojice Srđana Mlađana, koji je dospio u sve medije nakon iznenadnog vjenčanja u zatvoru.

Podsjećamo, svoju je izabranicu Eliju Malnar (20), Zagrepčanku, prvi put vidio na vjenčanju, a prije toga su se intenzivno dopisivali.

“Znala sam da će se dići cijela halabuka oko tog vjenčanja. Bojala sam se da ju to ne uništi, da to neće izdržati. Draga je curica, često smo se čule!”, otkrila je majka Srđana Mlađana za Jutarnji list.

O vjenčanju sina, koji izdržava zatvorsku kaznu zbog trostrukog ubojstva, oružanog razbojstva, otmice i koji bi u Lepoglavi trebao ostati do 4. svibnja 2027. godine, svog 46. rođendana, osim iz medija, znaju i nešto više jer im je o tome pričala snaha.

“Ona je njemu pisala. Ali, nije ona jedina koja mu je pisala. Pisale su mu i druge cure. Djevojku s kojom se vjenčao upoznali smo malo prije vjenčanja i sada se čujemo svaki dan. Zove nas, brine se za nas kao da nam je kći!” ispričala je Nediljka Mlađan i kaže da još nije vidjela ni fotografije s vjenčanja koje će Srđo, kako zove svog sina, dobiti.

“Uništio si je život. I sebi i nama. I tu nema natrag…”, kaže kroz suze i nastavlja: “Da jednom dođe kraj ovome. Mi smo 20 godina izloženi linču. Teško mi je jer mi ga nismo tako odgajali. Ni da mrzi niti da ikome išta nažao učini. On kao dijete nikad nikome ružnu riječi nije rekao. Pročitala sam kako je na djeda nasrnuo nožem, što nije istina. On je djeda obožavao, a i djed njega. Ali, taj nesretni rat. Kao 10-godišnji dječak vidio je strahote, nešto se prelomilo u njemu. Ni dan-danas ne znam…”

PISALI SMO:

O TOME SE GOVORI: Ljubav na neviđeno – Zagrepčanka Elija (20) udala se za trostrukog ubojicu – čitajte OVDJE.