MAJKA RIJEČKE PROČELNICE: Bol koju nosim jer je dječak ostao bez oca je nemjerljiva

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Suosjećam s obitelji poginulog i znam da nema riječi utjehe. Preminuli vozač nije zaslužio takav kraj- rekla je među ostalim majka riječke pročelnice Vere Begić Blečić, koja je u pijanom stanju izazvala nesreću u kojoj je poginuo Igor Soldatić (41).

“Vera je svjesna što je napravila i samo šuti. Vjerujte mi, njezin život je stao. Njezinu životu je kraj, a treba misliti na sinčića koji je u ranjivoj dobi. Da je barem mene pregazila jer bol koju nosim zbog činjenice da je jedan dječak ostao bez svoga oca je nemjerljiv”, rekla je shrvana majka Vere Begić Blečić za Jutarnji list.

“Ni za moju Veru nema više života. U sekundi se našla u situaciji koju ta druga obitelj definitivno nije zaslužila, ali nije ni moja kći jer ona, vjerujte mi, ni mrava ne bi zgazila… Prije par mjeseci umro joj je djed za kojeg je bila jako vezana, a život joj se dodatno sunovratio nakon bračnog kraha… Razapinje ju se da je alkoholičarka, a ona to nije. Vera je oduvijek pomagala ljudima. Cijeli se život bavila sportom. Radila je mukotrpno. Trenirala i paralelno studirala, diplomirala je pravo…”, priča shrvana majka koja još kaže: “Da je barem mene pregazila jer bol koju nosim zbog činjenice da je jedan dječak ostao bez svoga oca je nemjerljiva….”

PISALI SMO:

STRAVA NA IPSILONU: Pijana pročelnica (36) vozila u suprotnom smjeru – poginuo muškarac (41) – čitajte OVDJE.