MAJKA MOLI POMOĆ: U Koprivnici pod čudnim okolnostima nestala djevojka (17)

Jučer u večernjim satima prijavljen je nestanak Stele Špoljar (17) iz Koprivnice koja je nestala nakon što je odradila praksu u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada.

“Obišla sam sva mjesta gdje sam mislila da bi mogla biti. Praksu je normalno odradila, malo se zadržala na trgu i tu joj se gubi svaki trag”, rekla je za Glas Podravine majka nestale djevojke Sandra Špoljar.

Stela živi s obitelji u Miklinovcu gdje se najčešće vraćala pješice nakon prakse. Kad je nestala na sebi je imala traperice, plavu majicu s dugim rukavima, crnu trenirku te bijele tenisice.

Visoka je 155 centimetara, nosi obuću veličine 37, ima smeđu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe.

Gradska kamera je snimila susret Stele s nepoznatim ljudima, jednom ženskom osobom plave kose i dvije muške osobe s tamnom kosom, objavila je njena mama Sandra na Facebooku, nakon čega im se, kako kaže, gubi trag.

Podaci o Stelinom nestanku objavljeni su na nestali.hr. Majka kaže da Stela nije imala dečka i nije sklona bježanju od kuće.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.