LUPANJEM OŠTETILI KLUPE: Procijenit će se šteta – evo koji su zastupnici krivi

Nakon što su jučer za vrijeme govora premijera Andreja Plenkovića neki oporbeni zastupnici lupali po klupama, danas dolazi vijest i da su klupe i oštetili.

Razvidna je šteta u vidu ogrebotina te manjih i većih udubljenja.

Oštećenja su pretrpjele klupe sljedećih zastupnika: Krešo Beljak, Sandra Benčić, Sabina Glasovac, Bojan Glavašević, Nikola Grmoja, Domagoj Hajduković, Ivana Kekin, Marin Miletić, Anka Mrak-Taritaš, Romana Nikolić, Dalija Orešković, Božo Petrov, Marijana Puljak, Sanja Radolović, Nino Raspudić i Urša Raukar.

“Dosad nismo zabilježili slučaj počinjenja materijalne štete na saborskoj imovini u ovom obliku i na ovaj način od saborskih zastupnika, a kako saborske službe nisu u mogućnosti načiniti samostalnu procjenu štete, za to će biti potrebna profesionalna procjena, nakon koje će se pristupiti popravku u skladu s preporukama struke”, poručili su iz Sabora.

Valja i napomenuti kako su se na popisu našla mjesta na kojima sjede zastupnici kojih jučer nije bilo na sjednici, a koja su lupanjem, možda i oštetili zastupnici koji su im sjeli na mjesto.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!