LUDORIJE PO PULI: Muškarac (41) bježao policiji, jurio kroz crveno i dojurio u zatvor

Jedan je 41-godišnjak izvodio prave ludorije bježeći policiji po Puli, prolazeći kroz crveno svijetlo na semaforu, a nakon svega poigrao se s policijom i lovice.

U priopćenju Pu istarske o događaju se kaže:

Pulska policija je zbog niza prometnih prekršaja sankcionirala 41-godišnjeg muškarca. Sumnjiči ga se da je 7. veljače oko 3,45 sati upravljao automobilom Opel, pulske registarske oznake prije stjecanja prava na upravljanje, iz smjera Rakovčeve u smjeru Pazinske ulice.

Vozač se u trenutku kada su kada su ga policijski službenici pokušali zaustaviti oglušio na svjetlosne i zvučne signale te počeo bježati.

Dolaskom do raskrižja Mletačke i Flanatičke ulice vozač je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, a potom je nastavio vožnju kroz pulske ulice i još u dva navrata prošao kroz crveno.

U Paladiovoj ulici vozač se zaustavio i pokušao pješice udaljiti, no u tome su ga spriječili policijski službenici. Muškarac je uhićen i uz uporabu sredstava prisile doveden u policijsku postaju.

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama priveden je na nadležni sud koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 14 dana.

Komentiraj