“LUDA KUĆA” U POŽEGI: A za nju su se pobrinule one najbolje – Učiteljice

Foto: Josip Šuker
Foto: Josip Šuker

Aurea fest u Požegi proteklog vikenda bio je idealna pozornica za predstavljanje najbolje od najboljeg. Matea, Silvija i Ana, svima dobro poznate kao Učiteljice, bile su najtraženija glazbena lica požeškog festivala.

Veliku pozornicu na Trgu Sv. Trojstva, djevojke su iskoristile na najbolji mogući način, pokazavši ono u čemu su najbolje, a to je prije svega glazba. Tri protekle godine od pojave na regionalnoj sceni, koja ih je u međuvremenu itekako upoznala ali i prepoznala njihovu kvalitetu, djevojke su zajedno sa svojim timom, predvođene autorom Dušanom Bačićem i aranžerom Bojanom Dragojevićem, stvarale upravo ono što je predstavljeno u Požegi.

Album prvijenac ‘Luda kuća’, glazbeno je putovanje od njihovih početaka do danas, koje obuhvaća trinaest odličnih pjesama. Dio njih, djevojke su predstavile i na festivalskoj pozornici, oduševivši brojnu publiku, a pridružio im se i Jasmin Stavros sa kojim su otpjevale duet ‘Nema natrag’, te mlade snage Tarapana band sa kojima su otpjevale ‘Ako mi se ne spava’.

Foto: Josip Šuker
Foto: Josip Šuker

Nakon službenog dijela promocije, djevojke su u stopu pratili mediji i obožavatelji, a one su strpljivo razgovarala se svima, zajednički se fotografirale, te potpisivale albume.

Istu večer, Učiteljice su nastupile i u službenom djelu festivala predstavivši aktualni singl sa novog albuma ‘Na prstima’ za koji su snimile i video spot.

Djevojke nisu skrivale oduševljenje izlaskom albuma prvijenca u izdanju Hit Recordsa, kao ni samom promocijom, sudjelovanjem na festivalu, te odličnom atmosferom i dobrodošlicom.  Na samom kraju zahvalile su se svima, prvenstveno svojoj vjernoj publici, te najavile još puno zanimljivih glazbenih projekata u budućnosti.

Prvi album ‘Učiteljica’, ‘Luda kuća’, potražite putem webshopa Hit Recordsa, ili u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka.