LOV NA UBOJICU PJEVAČICE “GRANDA”: Policija sumnja na najbliže – umiješana tri člana obitelji

jelena krsmanović

Potraga za ubojicom pjevačice “Granda” Jelene Krsmanović traje desetak dana i svakodnevno se otkrivaju neke nove pojedinosti. Dosadašnje informacije ukazuju da ju je ubio netko tko ju je iz nekog razloga mrzio.

Sada se utvrđuje i gdje su bili članovi obitelji, njihovi bliski poznanici i prijatelji u subotu 2. travnja od 15 sati, od trenutka kada je Jelenin muž Zoran rekao da je otišla trčati, pa u narednih pet-šest sati, piše beogradski Kurir, koji ima informacije iz povjerljivih izvora.

“Pretpostavka je da je Jelenu, dok je bila na nasipu, pozvao netko koga je poznavala i da je sišla sa nasipa, te da je najverojatnije tu ubijena čekićem ili batom za meso pošto rane uglavnom odgovaraju obliku tih predmeta koje tražimo”, kaže izvor iz policije i domeće:

“Jelenu je ubio netko tko ju je iz nekog razloga mrzio, to govore rane po tijelu i način ubojstva. On je bukvalno taj bijes iskalio na nedužnoj ženi. Radi istrage ne možemo iznositi mnogo detalja.”

Sumnje policije sada su usmjerene prvenstveno na Jelenine najbliže.jelena krsmanović marjanović, pjevačica

Pjevačica je ubijena posla sata prije nego što je njezin suprug Zoran shvatio da joj se gubi svaki trag.

“Prema obdukcionom nalazu, smrt je nastupila u subotu 2.travnja između 16 i 17 sati, ali je njezin suprug tvrdio da je ona nestala između 15.30 i 16 sati.

Pjevačica je imala više od 20 udaraca po tijelu, a neki između petog i sedmog je bio smrtonosan.

Na osnovu dosadašnje istrage policija je skoro sigurna da su najmanje tri člana obitelji Jelene Krsmanović Marjanović umiješana u njezino ubojstvo, dok se za jednog i dalje vještače kretanje i kontakti.

“Taj tko je ovo učinio sve je dobro isplanirao i odlično je poznavao njezino kretanje tog dana. Motiv još istražujemo, ali je definitivno u pitanju ogromna strast, mržnja, bijes, neuzvraćeni osjećaji…”, rekao je neimenovani izvor Kuriru.

 

 

Komentiraj