LJUŠTINA O DINAMU: “Mamić sada nema nikakve zasluge, a bio im je Ronaldo i Messi”

Duško Ljuština dugogodišnji kulturni djelatnik, dobitnik je niza nagrada i priznanja, a u svijetu sporta poznat je i kao član Skupštine i Izvršnog odbora Dinama.

“Nisam izgovorio nijednu riječ o Zdravku Mamiću, jer po njima, on nema nikakve zasluge za uspjehe Dinama i hrvatske reprezentacije. Mamić ni sa čim nema veze od sastanka u Banjoj Luci, a do sastanka on je bio Ronaldo, Messi, Dalić, on je bio sve na ovome svijetu, a sada on jednostavno nije ništa”, rekao je Ljuština za Dnevnik.hr  ko,mentirajući bitku za vlast u Dinamu.

“E, sada kako da čovjek mojih godina i obrazovanja kaže: ‘Dečki, dobro, ja vam vjerujem, bez obzira što ste nedavno tvrdili jedno, a sada potpuno suprotno. Da me pitate imam li povjerenja u hrvatsko pravosuđe, nažalost, moj je odgovor ne. Nemam, niti ću ga ikada imati. Ne zbog dnevno-političkih razloga, već zbog osobnih.

Čovjek koji je vozio moju kćer kada je poginula u automobilu bio je pijan. Ništa nije dobio, nekih godinu dana uvjetno, a ubio je dvoje ljudi. I da ja imam povjerenja u to pravosuđe!? To je nešto što je strašno, sve skupa“ ogorčeno zbori Ljuština.

„Mene se uvjerili da mi nismo oštećeni za novce, ali kako onda priznajemo presudu koja je protiv naših uvjerenja. Mi znamo presudu sudaca koji su potkupljeni. Ovoga časa je svaka riječ o Mamiću suspektna, ukaljana, nikakva i ne smije se izgovoriti, čak i ako kažete samo dobar dan. To je nešto što je strašno.“

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!