LJUBAVNE STRASTI: Ljubavnici u Đurđevcu završili u bunaru

Mnogo je priča o tome kako je završio jedan ljubavni par na svadbi. Prema jednoj verziji, u bunar je prvo pala djevojka pa ju je mladić izvlačio, no prema drugoj, pali su u naletu strasti.

Naime, kako piše Podravski.hr, par je bio u svatovima u đurđevačkom hotelu, a onda su potražili intimnije mjesto, na parceli u blizini hotela.

U jednom trenu su se naslonili na stari bunar čiji je limeni poklopac popustio pod njihovom težinom. Oboje su upali u bunar dubok četiri metra u kojem je, srećom, bilo samo 30-ak centimetara vode.

Dozivanje u pomoć djevojke navodno je čuo jedan gost svatova koji je u tom trenutku bio u hotelskoj sobi. Uz pomoć još nekih gostiju, izvukli su ih bunara.

Pozvani su i vatrogasci, policija i hitna koja je preuzela djevojku zbog lakših ozljeda glave.

“Utvrđeno je da je 4. rujna oko 22:10 u Đurđevcu djevojka 1997. godište, koja je bila u društvu muškarca sjela na metalni poklopac bunara. Zajedno su pali u bunar dubine 4 metra”, rekla je glasnogovornica PU koprivničko-križevačke Dijana Žagar.

“Djevojci je pružena liječnička pomoć u koprivničkoj bolnici i okvalificirane su joj lake tjelesne ozljede”, dodala je navodeći kako policija ovaj događaj tretira kao nesretni slučaj.

Komentiraj