LJUBAV I SAMOZADOVOLJSTVO: Ministri zaljubljeni u međusobne odnose u Vladi

vlada, tihomir orešković

Odnosi u Vladi su odlični, suradnja jako dobra. Redom su to uoči sjednice Vlade tvrdili ministri koji su bili spremni komentirati odnose u Banskim dvorima, te jučerašnju poruku prvog potpredsjednika Vlade, Tomislava Karamarka premijeru Tihomiru Oreškoviću.

Odnosi su izvrsni, sve je u redu, tvrdi ministar Oleg Butković: “Odnosi su odlični, nikada bolji.”

“Izvrsno je sve”, kaže i ministar graditeljstva, Lovro Kuščević, koji premijerovu turneju koju planira provesti po Hrvatskoj ne vidi kao distanciranje od HDZ-a, prenosi Media servis.

“Naravno, dok smo u koaliciji imat ćemo stabilnu vladu. Ako koalicije ne bude nećemo imati vladu. Koalicija je zaista stabilna, razgovaramo na svakodnevnoj bazi. Svi problemi se rješavaju dogovorno, tako da ne vidim probleme niti paniku”, kaže ministar graditeljstva.

Poruku Tomislava Karamarka premijeru komentirao je ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Predrag Šustar. Kaže, sve je to stvar interpretacije.

“To je sve stvar interpretacije. Ja bih rekao da je rekao stvar koja je normalna, za očekivati. Ja to procjenjujem kao jako dobru suradnju, ali sada smo mi na potezu moramo puno brže reagirati. ja ovo vrijeme ne vidim neku bitku, nema nikakvih odstupanja”, kazao je Šustar.

O porukama upućenim premijeru od strane prvog potpredsjednika ništa nije htio reći ministar gospodarstva, Tomislav Panenić, poručio je samo da je dobro baviti se gospodarstvom i investicijama, jer su to ključna pitanja.

“Mislim da je dobro da se bavimo gospodarstvom i investicijama jer to je jedna od bitnih stvari koja može napraviti promjenu. Ovo što mediji prenose ne bih komentirao što znači ta prijetnja”, rekao je Panenić.

Komentiraj