LIGA NACIJA: Otpali Modrić i Rakitić – Dalić aktivirao tri pretpoziva

Luka Modrić i Ivan Rakitić propustit će otvaranje Lige nacija koje hrvatsku reprezentaciju čeka početkom rujna, kao i Marin Pongračić, a umjesto njih izbornik Zlatko Dalić pozvao je Antonija Čolaka, Antu Budimira i Milu Škorića, objavio je HNS.

Priopćenje donosimo u cijelosti: U dogovoru s izbornikom Dalićem, rujansko okupljanje Vatrenih propustit će kapetan Luka Modrić i dokapetan Ivan Rakitić, dok je zbog bolesti otpao stoper Wolfsburga Marin Pongračić.

Umjesto navedenog trojca, izbornik Dalić aktivirao je pretpozive napadačima Antoniju Čolaku i Anti Budimiru te stoperu Mili Škoriću. K tome, izbornik Dalić dao je dodatna dva slobodna dana Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću, koji su igrali finala Lige prvaka odnosno Europske lige, pa će se oni priključiti reprezentaciji u srijedu 2. rujna.

Podsjećamo, reprezentacija se okuplja 31. kolovoza u Zagrebu, a potom je čekaju dva početna ispita u novom izdanju Lige nacija – 5. rujna Hrvatska gostuje u Portu kod Portugala, a tri dana kasnije svjetski doprvaci igraju u St. Denisu protiv svjetskih prvaka Francuza.

Komentiraj