LEWINSKY OTVORILA DUŠU: Evo što je rekla o seksu s Billom Clintonom

ZASJALA NA VELIKOJ ZABAVI: Ovo je Monica Lewinsky i svi su pitali što bi danas rekao Bill Clinton 2

Monica Lewinsky nije mnogo govorila o aferi koju je imala s Billom Clintonom, bivšim američkim predsjednikom.

Monica, koju su prozvali najpoznatijom ljubavnicom 20. stoljeća, sada je za dokumentarni serijal ”The Clinton Affair” iznijela neke pikanterije.

Riječ je o detaljima seksa s Clintonom u kupaonici Ovalnog ureda.

Lewinsky kaže kako su otišli u kupaonicu nakon što joj je Clinton poklonio iglu za šešir i knjigu “Vlati trave”, o čemu je ispričala:

“Knjiga koju mi je poklonio za mene je imalo posebno značenje. Riječ je o intimnoj knjizi koja se ne daje olako. Ono što me mučilobilo je: ‘Je li to što osjećam stvarno? Postoji li tu nešto?’ Sve te nesigurnosti su nekako nestale kad mi je poklonio tu knjigu. Otišli smo u kupaonicu gdje smo bili još intimniji. Uzvraćala sam na komplimente koje mi je sipao. Potom smo došli do točke gdje je ranije uvijek stao. Zastala sam i pitala želi li nastaviti. On je konačno rekao da želi”.

MONICA LEWINSKY: Osramoćena sam zbog veze na koju smo predsjednik Clinton i ja dobrovoljno pristali

Potom je nastavila: ”Izašla sam taj dan na večeru. I nitko od ljudi koje sam susrela na večeri nije mi rekao da imam mrlje po haljini. Vidjela sam ih tek nakon nekoliko dana kada sam haljinu isprobavala pred svojom prijateljicom koja me nagovorila da sačuvam haljinu s Clintonovim sjemenom”.

Podsjećamo kako je Lewinsky rekla i kako bi se voljela osobno ispričati Hillary Clinton, kao i da se Bill Clinton njoj nikada nije ispričao.

ZASJALA NA VELIKOJ ZABAVI: Ovo je Monica Lewinsky i svi su pitali što bi danas rekao Bill Clinton 3

Komentiraj