LETICA O IZBORIMA U LICI: Najsimpatičniji mi je pravaški šljaker Starčević – idemo Karlo Velebitski!

Podijelite članak

Iz svih će se mogućih artiljerija pucati pred izbore u Ličko-senjskoj županiji kako bi se osvojila vlast, a nikada nije bilo napeto koliko će to biti sada. Komentirao je to Slavko Letica, naš poznati politički analitičar, koji ima i svog favorita, onako prema simpatijama.

Letica na Facebooku objavljuje:

Bespoštedni izborni obračun u Ličko-senjskoj županiji: vrijedni pravaški šljaker Karlo Starčević protiv lokalnog šerifa, ginekologa dr. Dade Milinovića i Plenkovićeva pouzdanika-šminkera, nogometnog vrhovnika Marijana Kustića

U situaciji kad stranka START ne sudjeluje na prijevremenim izborima za Županijsku skupštinu Ličko-senjske županije kojoj će se izbori održati 10. ožujka 2019. godine, moje su navijačke simpatije na strani tamošnjeg pivara, pravaša Karla Starčevića i njegove liste.

Od trojice vodećih kandidata on mi je najsimpatičniji: jer ne troši proračunske kune nego ih u proračun uplaćuje; jer zapošljava ljude; jer proizvodi izvrsna lička piva „Velebit“ i jer ne mijenja pravaška uvjerenja koja su nadahnuta mišlju i djelom oca domovine dr. Ante Starčevića.

Karlo Velebitski za misao vodilju u ovim izborima naveo je ovu misao dr. Ante Starčevića: „Mi Hrvati imamo dvije narodne mane iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakome vjerujemo bez da promišljamo i lako zaboravljamo krivice koje nam drugi učine. Izbori su pravo vrijeme da pokažemo kako nismo zaboravili krivice onih koji su nam nanijeli zlo i kako ćemo i prepoznati one koji su čestiti i koji rade za doborobit svog kraja.”

Idemo Karlo Velebitski!

Komentiraj