LEGENDARNI PROSINEČKI: Ne bi bilo pravedno za nogomet da Messi ne bude svjetski prvak

“Svi znamo da ako je Messiju dan, da ga nitko ne može zaustaviti. Već smo jednom pobijedili Argentinu s Messijem na terenu”, rekao je legendarni Robert Prosinečki.

“Znamo da možemo i da je pod pritiskom. Ako mene pitate, Argentina je favorit, ali s Hrvatskom se nikad ne zna. Može izgubiti od bilo koga ili bilo koga pobijediti”, bilježi izjavu Prosinečkog Super Deportivo, a prenosi Sportklub.

“Sigurno će biti zabavna utakmica, a znamo da Argentina već dugo nije bila prvak i da bi ovo mogla biti posljednja utakmica za Messija na Svjetskom prvenstvu”, rekao je Prosinečki i dodao “da ne bi bilo pravedno za nogomet da Messi ne bude svjetski prvak”, ali i da Hrvatska ima neke puno bolje segmente u igri od Argentine:

“Hrvatska ima bolju veznu liniju od Argentine. Modrić, Kovačić i Brozović su tu. A sredina je najslabiji dio Argentine jer im fali netko uz Messija. Čuo sam da igrači Argentine vjeruju u izbornika Lionela Scalonija i svidjelo mi se kako je to izgledalo protiv Nizozemske. Čeka nas sigurno zanimljiva utakmica.”