LEGENDARNI PIRLO: Modrić je velik nogometaš, pravi prvak

Legendarni talijanski nogometaš Andrea Pirlo promovirao je nogometni kamp za djecu od 7 do 14 godina koji će se u Zagrebellu održati od 4. do 8. srpnja.

Razgovarao: Tomislav Pašiček (Media servis)

Legendarni veznjak Milana i Juventusa te talijanske reprezentacije s kojom je 2006. godine osvojio Svjetsko prvenstvo, a 2012. bio europski viceprvak ponosan je što je promotor nogometnog kampa za djecu jer kaže, sport je izuzetno važan mladima i ima univerzalnu vrijednost.

Posebno nadarenoj djeci, a ukupno će ih u kampu biti oko stotinu bit će ponuđeno da posjete Italiju te da tamo treniraju nogomet. Pirlo je otkrio misli li da će netko od polaznika kampa postati veliki nogometaš.
“Nadajmo se. Teško je reći, ali nadajmo se da će netko postati veliki igrač”, rekao je Pirlo koji je za talijansku nogometnu reprezentaciju nastupio 116 puta.

Veliki igrači su već Ivan Perišić, Ante Rebić te Marcelo Brozović koji su ostavili dubok trag u Seriji A.

“Sve su to jako dobri igrači. Hrvatska obiluje vrhunskim igračima i to nije od jučer. Svi su oni ostavili dubok trag u Seriji A”, kazao je legendarni veznjak.

Ivan Perišić napustio je talijansku nogometnu ligu i potpisao za Tottenham kojeg vodi bivši Pirlov trener Antonio Conte.

“Mislim da je Perišić htio probati i Premier ligu. To je samo njegova odluka”, smatra Pirlo.

Za Media servis Andrea Pirlo je nahvalio kapetana Vatrenih Luku Modrića.

“Velik je igrač. Dokazao je svih ovih godina svima da je na vrhunskoj razini. Osvojio je nekoliko Liga prvaka. Prvak”, tim je riječima Pirlo opisao Modrića.

Za kraj Pirla smo pitali bi li jednoga dana preuzeo vođenje hrvatske nogometne reprezentacije?

“Otvoren sam za sve prijedloge i ponude. Vidjet ćemo što donosi budućnost”, zaključio je slavni talijanski nogometaš.