LEGENDARNI KIĆO NA RESPIRATORU: Ne govori, komunicira očima i stiskom ruke – životno je ugrožen

Krunoslav Kićo Slabinac (76), naš legendarni pjevač, još se uvijek nije oporavio nakon ugradnje tri srčane premosnice i sada je na respiratoru.

Podsjetimo, operiran je u KBC-u Zagreb gdje se prvo nije oporavljao po planu zbog problema sa zacjeljivanjem prsne kosti koje su uzrokovali prekomjerni kilogrami, a potom je dobio bolničku infekciju i upalu pluća, piše Jutarnji list

Kada se već gotovo uspio oporaviti, ponovno mu se otvorila rana na prsima. Kada su liječnici uspješno sanirali ranu, Slabinac je opet dobio upale i na kraju završio na respiratoru. 

“Obitelj se tijekom ova dva mjeseca već u par navrata pripremala i za ono najgore”, rekli su Kićini prijatelji za Jutarnji list. “Načuli smo da je ponovo pri svijesti, da može ponovno komunicirati očima i stiskom ruke… Govoriti još ne može zbog cjevčice u grlu, ali mu je stanje posljednjih nekoliko dana krenulo na bolje”, otkrili su prijatelji legendarnog bećara. 

Njegovoj obitelji je teško i jer ga ne može viđati zbog situacije s koronavirusom.

“Gospodin Slabinac ima pogoršanje respiratornog statusa i u ovom je trenutku životno ugrožen. Bio je jedno vrijeme u fazi odvajanja od respiratora, ali više nije tako. Borimo se”, kazao je za Večernji list Kićin liječnik dr. Hrvoje Gašparović. “Nije trenutno kandidat za odvajanje od respiratora, a ranije je bio, dakle ima pogoršanje na plućima”.

Komentiraj