LAUC PORUČIO ĐIKIĆU: Moja će ljubav ostati neuzvraćena – već sam dugo u sretnoj vezi

Znanstvenik Ivan Đikić oštrim je riječima danas išao prema svom kolegi Gordanu Laucu, rekavši kako “kolega Lauc nije problem za javnost, on je Vladin antivakserski stručnjak i to je problem”.

Stigao je Facebooku i odgovor Lauca:

Tek sam sad uhvatio vremena da malo prolistam što se danas događa u svijetu pa sam shvatio da imam tajnog, zapravo javnog obožavatelja u Frankfurtu.

On ne može dozvoliti da prođe i jedan dan bez da me malo spominje po medijima kako bi privukao moju pozornost. Nažalost ta ljubav će ostati neuzvraćena jer sam ja već dugo u sretnoj vezi.

A Lauc nikada nije bio i neće biti antivakser. Čak ni kada je u pitanju ovo cjepivo s kojim sam se i sam cijepio i koje stalno preporučujem svima kojima prijeti teški oblik bolesti. Ja se samo protivim bilo kakvom prisiljavanju na cijepljenje, posebice podlim korištenjem potpuno promašenih i iznimno opasnih covid-potvrda koje zapravo potiču širenje epidemije i jedina svrha im je prisila na cijepljenje i onih kojima to nije potrebno kako bi prodajni ciljevi Pfizera bili realizirani.