KUŠČEVIĆ O “67 JE PREVIŠE”: Marko samo naprijed! – podržao je ministra Pavića

Inicijativa “67 je previše” punom parom prikuplja potpise za raspisivanje referenduma, a u isto vrijeme Ministarstvo rada i mirovinskog sustava uvraća udarac reklamnim spotovima.

Uoči sjednice Vlade novinari su ministra Tomislava Tolušića tražili komentar sindikalnih prozivki da ministar Pavić plaši građane reklamama koje su plaćene proračunskim novcem.

“Vidim da ministar Pavić, odnosno ministarstvo, komentira mirovinsku reformu, koja je definitivno jedna od bitnijih stvari koje radi ova Vlada. Mislim da na to ima puno pravo i da građanima trebamo objasniti o čemu se to uistinu radi.”

Sindikalne prozivke komentirao je i ministar uprave Lovro Kuščević. Kaže – ‘‘bitno je da građani znaju pravu istinu o onome što nas čeka ako referendum prođe‘‘ pa dodaje:

“Čisto sumnjam da ministar Pavić to financira iz proračuna. Vjerujem da je to u okviru nekog EU projekta, gdje ima novce za vidljivost projekta, jer ovo je sasvim sigurno vrlo dobra, vrlo kvalitetna reforma. Neka naši sugrađani znaju što mirovinska reforma znači sada i što će značiti ukoliko referendum prođe. Mislim da smo dužni to reći našim građanima i Marko samo naprijed.”

Komentiraj