KRZNAR O DERBIJU: Izvedba hrabri, rezultat ne, ali nemamo vremena za očajavanje

“Izuzetno su pomiješani osjećaji, ne samo moji nego svih igrača. Jedna utakmica koja je po svemu morala otići na našu stranu, no nije se dogodilo”, rekao je trener Dinama Damir Krznar o utakmici s Osijekom u kojoj je Dinamo nadigrao protivnika, a ipak odigrao kod kuće samo 1:1.

“Rezultatski ne možemo biti zadovoljni neriješenim, Dinamo nikad nije zadovoljan neriješenim, pogotovo na domaćem terenu. Ono čime možemo biti zadovoljni je zaista angažman momčadi od prve do zadnje minute. Primljeni pogodak u trenucima pune dominacije nije nas poljuljao, opet smo tražili, imali ideju i igru, imali smo sve statističke brojke na našoj strani, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Nakon izjednačenja došao je impuls više, mada smo već bili umorni i potrošeni. S te strane čestitam igračima, no rezultatom nisam zadovoljan”, oštar je Krznar.

Rekao je da je njegova momčad promašivala danas previše, ali kako Dinamo nema vremena za očajavanje: “Stvorili smo izuzetno puno šansi, no nišanske sprave nisu bile na nivou, sve je išlo pored i preko gola. Moramo ići dalje, moramo pregristi, iz svega toga nešto i naučiti i puni gas dalje, vremena za očajavanje nema”.

Najavio je kako ima dovoljno vremena za pripremu i kako očekuje da će nakon utakmice s Genkom u četvrtak navijači, ali i momčad biti sretnija:

“Izvedba hrabri. Rezultatom ne možemo biti zadovoljni, ali izvedba hrabri, osobito napadački dio. Morat ćemo poraditi na plitkoći obrane i agresiji, no imamo pet dana za pripremu i vjerujemo da ćemo se u četvrtak nakon utakmice naći u boljem raspoloženju”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!