KRZNAR NAKON SHERIFFA: Održali su nam lekciju iz borbenosti i htijenja

Nakon poraza od Sheriffa Damir Krznar prokomentirao je jednu od najlošijih partija Dinama unazad nekoliko godina.

“Nismo se uspjeli u našoj ideji posjeda lopte, nismo uspjeli iskontrolirati utakmicu. Agresivan protivnik nije nam dao disati, osvojili su sve druge lopte jer imali su više želje i snage. Jednostavno su nam održali lekciju iz borbenosti i htijenja i na kraju zasluženo pobijedili”, rekao je trener Dinama.

Velike probleme stvorio je izlazak Perića. Obrana s Moubandjeom, spletom okolnosti bekom na stoperskoj poziciji, nije funkcionirala. O težini ozljede Krznar ne želi.

“Osjetio je zatezanje u zadnjoj loži. Bio je zaista u šoku, plakao je cijelo poluvrijeme. O težini ozljede ne mogu, sigurno ga jedno vrijeme neće biti ali ne znamo koliko”.

Nedavno čudo s Tottenhamom daje kakvu-takvu nadu i putokaz ali jako težak je posao pred Dinamom sljedeću srijedu na Maksimiru ukoliko se želi domoći grupne faze Lige prvaka
.”Moramo se trgnuti i u vrlo kratkom vremenu promijeniti filozofiju, vratiti se tamo gdje smo bili. Sve što je Dinamo napravio napravio je jer je bio radna momčad, šljakerska. To nismo bili, pokušavali smo biti haklerska momčad s kvarta”, zaključio je Krznar.