KRVAVI TRAG UBOJICE: Ubio bivšu djevojku, njezine roditelje i brata, te dečka – hokejaša Floriana Jannyja

U medijima izlaze detalji o stravičnom pohodu ubojice u austrijskom Kitzbühelu kada je Andreas E. (25) u nedjelju rano ujutro ubio svoju bivšu djevojku Nadine (19), njezine roditelja, oca Ruperta (50) i majku Andreu (51), brata Kevina (19) i njezinog dečka, hokejaša Floriana Jannyja.

Motiv je ljubomora, a nakon svađe u jednom restoranu, ubojica je došao u četiri ujutro pred kuću bivše djevojke, no njezin otac Rupert ga nije pustio unutra.

Potom se vratio u svoj dom i tamo uzeo pištolj, koji je njegov brat legalno posjedovao, te se vratio opet i zvonio na vratima bivše djevojke.

Otac Rupert nije imao mnogo vremena da mu objasni da ne može ući, jer ga je odmah ubio, a potom ubio i njegovu ženu Andreu.

Zatim je stradao i brat bivše djevojke Kevin (19). Djevojka Nadine bila je s dečkom u sobi na katu. Ubojica se popeo preko balkona, razvalio vrata bejzbol palicom i ubio bivšu djevojku i njezinog novog partnera Floriana.

Zanimljivo je, kako piše Kronen Zeitung, hokejaški vratar Florian Janny posljednji put kao golman Linza branio protiv našeg Medvešćaka 16. ožujka 2019. u Zagrebu.

Bio je sjajan mladić, kažu u klubu, čak bi i meo i čistio sjedišta na igralištu. Linz mu nije produžio ugovor, pa je preša u Kitzbühel, gdje je u subotu, dan prije ubojstva, debitirao za istoimeni klub.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/liwestblackwings/photos/a.109578027570/10159029882427571/?type=3&theater” bottom=”30″]