KRVAVI OBRAČUN U ZAGREBU: Sijevnuli su noževi u Vrapču – jedan je muškarac ubijen, a drugi teško ozlijeđen

Strašan krvavi obračun dogodio se u zagrebačkom naselju Vrapče u utorak navečer – jedan je muškarac ubijen a drugi ranjen.

Bio je to obračun noževima oko 22 sata navečer kod tržnice u Vrapču.

Prolaznici su u jednom trenutku vidjeli dvojicu muškaraca kako leže na ulici u blizini bankomata.

Ranjenog su muškarca prevezli u bolnicu, a traje policijski očevid.

Iz PU zagrebačke su objavili:

“Jučer, 27. listopada oko 21.30 sati u Susedgradu u Vrapčanskoj ulici, došlo je do fizičkog sukoba između više osoba na ulici, kojom prilikom je tada nepoznati počinitelj oštrim predmetom ozlijedio dvojicu muškaraca starosti 31 i 30 godina, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Uslijed zadobivenih ozljeda, 31-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, dok je 30-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KB Sveti duh gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Policijski službenici uhitili su jednu osobu koja se dovodi u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela te priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje”.

”Taman sam dolazila tamo kad su dečka prekrivali crnom vrećom. I eto, jedan mrtav a drugi navodno ima dvije ubodne rane u vratu. Strašno je da se takve stvari događaju pred prolaznicima i to još u neposrednoj blizini osnovne škole. Scene iz akcijskih filmova su nam se preselili u dvorišta”, kazala je za Jutarnji list stanovnica Vrapča.

Komentiraj