KRVAVI NAPAD U OSIJEKU: Nožem na ženu i njezinu kćer

U subotu navečer dogodio se u Osijeku napad nožem, kada je muškarac nasrnuo na ženu i njezinu kćer ispred ulaza u zgradu na Trpimirovoj ulici broj 4 b, među Osječanima poznatoj pod nazivom “ljepotica”.

Od očevidaca nemilog događaja Glas Slavonije doznaje kako je muškarac sat vremena prije napada proveo sjedeći u kafiću u podnožju iste zgrade, a potom je izašao i čekao ženu pred ulazom. Kada je u ona pratnji kćeri izašla iz ulaza nasrnuo je na njih nožem.

“Pomozite, ubit će mi mamu”, zapomagala je kćerka. I žena je zvala pomoć, policiju, a prestravljena kći joj je pokušavala pomoći kada ju je, čini se po izjavama svjedoka, muškarac oborio na tlo. Iz zgrade su hitro potom istrčali susjedi koji su uspjeli svladati muškarca i prekinuti njegov ubojiti napad. Prilikom naguravanja muškarac se i sam ozlijedio nožem koji nije ispuštao iz ruke.

Došla je i policija i dva vozila Hitne medicinske pomoći koja su prevezla ranjenu ženu i njezinu kćer te napadača u Klinički bolnički centar Osijek. Došao je i žrtvin bivši suprug, a koji se vrlo brzo i udaljio.

Traje očevid.

Komentiraj

Odgovori