KREŠO BELJAK: Sa HDZ-om nismo vodili nikakve pregovore, za razliku od nekih drugih

Krešo Beljak 2

Na konzultacije su nakon Milana Bandića i Radimira Čačića koji su rekli da ne očekuju ništa, počeli stizati predstavnici Narodne koalicije.

Predsjednik HSU-a Silvano Hrelja rekao je predsjednici da oni ostaju u oporbi ali da mogu podržati pojedine projekte važne za umirovljenike. Rekao je i da je Zoran Milanović, u nizu loših odluka, donio i jednu dobru, a to je da se povuče. “Sjajan potez da je odustao od sastavljanja vlade iz razloga što bi se sada vrtila kakofonija skidanja njegove glave i to bi bila prva tema od lidera Mosta koji je to najavljivao. To bi bilo samo gubljenje vremena za građane RH”, rekao je Hrelja, prenosi Media servis.

Narodna koalicija i dalje funkcionira, ali bez HSS-a, rekao je Hrelja. IDS-ov Boris Miletić rekao je da oni ostaju u oporbi, a predstavnici koalicije Jedina opcija koju čine Živi Zid, Promijenimo Hrvatsku i Franak rekli su da ostaju u opoziciji.

Ivan Pernar.”Ja sam rekao predsjednici Kolindi da ne možemo podržati onu vladu i politiku koja podređuje interese naše zemlje, interesima Washingtona i Bruxellesa”, rekao je Pernar.

HSS-ov predsjednik Krešo Beljak opet nije želio pojasniti hoće li ili neće dati potpis HDZ-u već je rekao da se potpisi neće ni skupljati. “Sa HDZ-om nismo vodili nikakve pregovore, za razliku od nekih drugih za koje ćete saznati. I u vašim krugovima jako dobro znate da je bilo razgovora”, kazao je Beljak.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!