KREŠO BELJAK: Narodna koalicija nema alternativu – s druge su strane mračnjaci, diletanti, trgovci, anarhisti

Krešo Beljak

Krešo Beljak, čelnik HSS-a i član Narodne koalicije na početku skupa u Zagrebu, je rekao da je “to europska metropola i da nikada neće biti balkanska kasaba u kakvu nas želi pretvoriti HDZ.”

“Ova vlast ne samo da je bila nesposobna, nego i opasna. Ako djetetu date auto bez vozačke dozvole to je opasno i za njega i za sve sudionike u prometu. Tu Vladu podržavaju tipovi i likovi kao Zlatko Hasanbegović, Željka Markić, kao neki prelati koji bi nas vratili u Srednji vijek, ženama zabranili da rade, koji bi htjeli da budemo dno Europe.

Mi smo ti koji su se aktivno borili i bili na pravoj strani još od 1945. i svi ostali narodi u Europi mogu Hrvatima gledati u leđa. U nedjelju su izbori. To nisu obični izbori, to su izbori za Hrvatsku budućnost. Izbori u kojima Narodna koalicija nema alternativu. S druge strane stoje mračnjaci, diletanti, trgovci, anarhisti, sve ono što je Hrvatskoj nepotrebno, što nam nosi zlo i gura u prošlost u koju ne želimo.

Jedan od učitelja današnjih HDZ-ovaca, njihov veliki vođa, prije desetak godina je rekao da se izađe na izbore da nekoga ne zaboli glava. Parafrazirat ću ga i zamoliti vas da izađete jer će njihovi svi izaći, jer je to vojska konzervativaca, nazadnjaka i njih neće boljeti glava. Ne smije nas boljeti glava, možda nećemo imati drugu priliku.

Tu su problemi s migrantskom krizom koja čeka iza ugla, problemi sa Srbijom, s Mađarima nismo Bog zna što. Žica je na našoj granici, koju je postavio HDZ-ov prijatelj Orban. To nama nisu prijatelji. Hrvatska si ne može priuštiti još vremena eksperimenta koji se zove koalicija HDZ-a i Mosta. Nek vam ne bude teško u nedjelju. U ponedjeljak je novi radni dan u kojem će predsjednik Hrvatske vlade ponovno biti Zoran MIlanović”, rekao je Beljak.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!