KREŠO BELJAK: Bude li ljevica išla razjedinjeno Škoro će sam sebi pjevati himnu na inauguraciji!

Čelnik HSS-a Krešo Beljak gostovao je na N1 televiziji gdje je upitan i može li Zoran Milanović biti predsjednički kandidat široke lijeve podrške.

Upitan je to i u svezi najave koalicije zelene ljevice, predvođene strankom Možemo!, koja  smatra da Milanović nije kandidat kojeg bi podržali.

“Oni sami sebe diskvalificiraju. Naletjeli su na zid na prvim izborima. Sad će ići na druge i opet naletjeti na zid. Dakle, ja ozbiljno moram sumnjati ili da se radi s ljudima koji su amateri ili smišljeno rade za HDZ. Mislim da bi trebali dobro razmisliti što rade u politici. Zoran Milanović je jako dobra opcija. U svoje ime mogu reći da je on kandidat kojeg će podržati kompletna opozicija. U ovom trenutku ne vidim alternativu”, rekao je Beljak za N1.

Odgovarajući pak na pitanje očekuje li da će se razviti scenarij u kojem bi Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Škoro odvojeno krenuli na izbore ili da će se grupirati jedan kandidat na desnici, Beljak je odgovorio:

“Moguće je da Kolinda Grabar-Kitarović odustane od kanidature u korist Miroslava Škore i to je to – ako ljevica bude išla razjedinjeno na izbore Miroslav Škoro će sam sebi zapjevati himnu na inauguraciji.”

Komentiraj