KOVAČEVIĆ PRED SUDOM: Divljački razbio djevojku (18) – tvrdi da nije kriv

Foto: Facebook/Instagram
Foto: Facebook/Instagram

Darku Kovačeviću Daruvarcu (31), optuženom za divljačko premlaćivanje 18-godišnje djevojke, započelo je suđenje na Općinskom sudu u Zadru.

Suđenje je 11. listopada odgođeno zbog zahtjeva njegovog odvjetnika Andreja Korljana da mu se ne sudi u Zadru, ali Vrhovni je sud to odbio.

Kovačević je doveden iz pritvora u lisicama i pratnji pravosudne policije, a 18-godišnjakinja se nije pojavila u sudnici.

Nalazi se u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je podvrgnuta operaciji nosa kao posljedici premlaćivanja.

“Za djelo prijetnje ne osjećam se krivim jer je to konstrukcija majke i njezine kćeri. Za ovo drugo djelo ne smatram se krvim onako kako mi se stavlja na teret optužnicom, rekao je Daruvarac, nakon što mu je državni odvjetnik Igor Vulić pročitao optužnicu kojom se tereti za prijetnju i nanošenje teških tjelesnih ozlijeda, piše Zadarski.hr.

Njegov odvjetnik kaže da će u postupku dokazati kako se prijetnja nije dogodila, te da se sve odigralo na drugačiji način od onoga koji se Kovačeviću stavlja na teret optužnicom. U tom je pravcu predložio niz svjedoka.

Baš će biti zanimljivo vidjeti kako dokazati suprotno od onoga što su mnogi vidjeli, zabilježila policija i liječnici, a to je da je sirota djevojka luđački mlaćena.

Naime, u događaju koji je zgrozio Zadrane i cijelu hrvatsku javnost Kovačević je u lipnju 2018. godine luđački ptetukao 18-godišnjakinju, i to pred svjedocima u kafiću.

Bespomoćnu djevojku divlji je snagator toliko tukao da joj je slomio kosti lica, slomio joj nos, imala je tri napuknuta zuba, 20 šavova na licu, šivane usne, modrice na oba oka…

PISALI SMO:

OPTUŽNICA PROTIV NASILNIKA: Daruvarac (31) je brutalno mlatio djevojku (18) u kafiću – čitajte OVDJE.