KONFERENCIJSKA LIGA: Dinamo u Prištini – nema nekoliko prvotimaca

Nogometaši Dinama od 18:45 gostuju u Prištini kod Ballkanija u sklopu drugog kola skupine Konferencijske lige.

Izvor: Media servis

Modri su slavili u prvom ogledu na Maksimiru kada su bili razigrani te su Astanu dobili 5:1. Ballkani je u prvom kolu poražen kod Viktorie iz Plzena 1:0.

“Očekuje nas zahtjevna utakmica, Ballkani je organizirana i kompetitivna ekipa. Morat ćemo biti na maksimumu što se tiče duel igre, agresivnosti, čvrstine, a rekao bih da ćemo morati biti i na rubu fanatizma, jer Ballkani je pred svojim navijačima upravo takva momčad”, rekao je Sergej Jakirović.

Zanimljivo je da na svom terenu u Europi znaju samo za pobjede, što je dodatan znak upozorenja za Dinamo.

“Mislim da nogometni svijet nije upoznat s ekipom Ballkanija, ali nismo ni mi bili dok nismo napravili analizu, i možemo reći da se radi o jednoj stvarno potentnoj momčadi koja je već dvije, tri godine na okupu, agresivni su i traže duel igru. Na lopti su također jako dobri, imaju opasne prekide i imaju dva, tri visoka igrača koji uvijek mogu zaprijetiti stoga doista moramo biti ozbiljni”, rekao je Marko Bulat.

Podsjetimo, na Kosovo nisu stigli ozlijeđeni Stefan Ristovski, Dario Špikić i Bruno Petković, a dan prije puta otpao je i Robert Ljubičić zbog viroze. Dinamo je ostao bez Josipa Drmića, koji je dobio udarac u Splitu i nije se dovoljno oporavio.

Hoće li “Modri” upisati i drugu pobjedu u skupini Konferencijske lige, pogledajte u izravnom prijenosu. Prijenos je osigurala Arena Sport 1.

Utakmica drugoga kola Konferencijske lige, Ballkani – Dinamo, počinje u 18:45 sati.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!