KOMADINA O NAPADU NA BERNARDIĆA: Pišem pismo, tinta mi se proli…

zlatko komadina

Prije svega treba biti red i rad u skladu sa Statutom SDP-a i pozivam sve pisce, poštare i potpisnike da ne čine drugima ono što ne bi htjeli da čine njima, neka se pitaju koliko doprinose SDP-u, poručio je kolegama potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina na pressici u Rijeci.

Komadina je rekao da je pisanje pisma vrsta svojevrsnog pritiska: “Svatko ima pravo na svoj stav, normalno bi bilo da to bude na organima stranke što je pristojno. Neodgovorno je u javnom prostoru cipelariti se međusobno… Mogu biti kritičan prema Bernardiću, ima gafova i grešaka, da, ali citirajte mi njegov glavni gaf – je li to onaj kupus?”

Komadina je rekao kako Bernardić želi biti sa svima dobar, “a teško je biti sa svima dobar, treba strpljenja, mudrosti, a za to treba vrijeme… Tko ima pravo poništavati volju članova koji su ga izabrali? Da su tako izdavali drugove ’41. i ’91., ne bismo mi danas slavili ni Dan antifašističke borbe, niti Dan državnosti…”

O tome kako vidi SDP, Komadina je rekao: “Stranku vidim bolju nego danas, a preksutra još bolju, no to neće biti kroz jedan dan, kazao je i dodao da se i roba s greškom danas dobro prodaje na tržištu”.

Komentirao je i nezadovoljstvo i informaciju da 50-tak istaknutih SDP-ovaca za par dana kani javno zatražiti od Davora Bernardića da odstupi s mjesta predsjednika stranke.

“Pišem pismo, tinta mi se proli”, komentirao je pismo Komadina. “Ne znam tko je pisao pismo, ni tko ga nosa po Hrvatskoj, a bilo je vani i prije nego se tinta osušila.  Tko ima pravo poništavati volju članova koji su ga izabrali… Ljudi imaju pravo na živopisno iznošenje svojih stavova, no bilo bi bolje da ih iznose na stranačkim tijelima … možda i Bernardić napiše pismo, da nije tragično – bilo bi komično, zaključio je Komadina, koji vjeruje kako će se sve riješiti.

“Sve ima svoje procedure i riješit ćemo – imali smo i gorih situacija koje smo riješili, a i onih koje nismo”.

Komentiraj