KOLIKO SU SE ZNALI: Djevojka sa snimke u napadu na nesretnog rukometaša Tota

Pisali smo kako su za smrt mladog hrvatskog rukometaša Denisa Tota iz Đakova, koji je u utorak ispraćen na vječni počinak u svom gradu, osumnjičene tri osobe.

Osumnjičena je i 19-godišnja Klementina Letkovska iz Skoplja, a Oliver Spasovski, ministar policije Sjeverne Makedonije potvrdio je za Jutarnji list da su se Denis i Klementina poznavali.

Još uvijek policija istražuje jesu li se Denis i Klementina znali od ranije ili su se upoznali te kobne noći kada je mladić stradao.

Angelo Georgiovski, koji je prvoosumnjičeni,u Sloveniji je osuđen zbog dilanja droge, a sada je još uvijek u bijegu.

Podsjećamo kako se pojavila i snimka u kojoj nesretnog Tota udaraju na podu, O Klementini se piše kako je i ona udarala Tota na podu, ali i kako mu je željela pomoći.

Ispitani su i svi iz kluba u kojem je bilo društvo nakon čega se zbio tragičan događaj.

Krešnik Bektešim makedonski ministar gospodarstva, rekao je medijima kako klub nije imao dozvolu za rad. Sada se i to sve istražuje.

Inače Denis Tot je u utorak pokopan u svom Đakovu, a na sprovodu su bili mnogi sportaši – Nenad Bjelica, Mile Petković, Miro Bičanić, Vlado Kovačević, Stjepan Jukić…

“Denise, hvala ti za sve što si učinio za svoju obitelj, svoj grad i sport”, rekao je svećenik, javlja Radio Đakovo.

“Teško je reći posljednje hvala jer je mogao još puno toga učiniti, ali moramo to prihvatiti. On odlazi od nas, ali njegova uspomena ostaje”, rekao je svećenik.