KIKI RAHIMOVSKI: Ne moraju mediji sve znati – tata i ja smo se jako voljeli

Sin pokojnog Akija Rahimovskog, Kristijan Kiki Rahimovski, bio je nakon očeve smrti u Skoplju, gdje je lijepo dočekan, te pojasnio zašto je tek sada posjetio očev rodni kraj.

“Sada se može reći da mi je srce cijelo. Mislim da sam ovdje došao s razlogom, sretan sam ovdje, ali su mi osjećaji pomiješani, tuga i sreća… “, rekao je Kiki Rahimovski gostujući u emisiji Backstage Macedonia.

Osjećao sam potrebu doći u Makedoniju odmah nakon očevog sprovoda, da budem sa svojom obitelji s očeve strane… Nekim dijelom i moja krivica, nekim dijelom i krivica malog mog tate ludog. Bitno je da sam ovdje. Tata je sretan, znam da je sretan što sam ovdje. Zašto sve to tako mora biti… Konfuzija mi je, toliko sam ljubavi tu dobio, žao mi je što nisam prije došao”, rekao je i zaplakao.

S ocem, kaže. nije uvijek imao najbolji odnos, ali su ga zadnjih godina bili u dobrim odnosima. “Tata i ja nismo imali klasičan odnos oca i sina zbog koncerata. Ja sam svirao, on je svirao… Nismo imali klasičan odnos da se svaki dan čujemo i to. Imali smo nekih trzavica zbog toga, meni je bilo jako teško shvatiti u to vrijeme, još dok je bila Jugoslavija, kako možeš vidjeti tatu na TV-u… Ali kako sam se počeo baviti muzikom, i ja sam počeo raditi greške kao tata. Shvatiš da to nije tako lako. Mi smo zadnjih godina izgradili divan odnos, povezali se… Mediji su potencirali te neke stvari, ali ne moraju ljudi sve znati. Želim da svi znaju da smo se jako voljeli. On se nije htio miješati u moju muziku, a ni ja u njegovu” kazao je Kiki.

Gostovanje Kikija Rahimovskog možete pogledati OVDJE.