KERUM JE “KRALJ”: Ovo su njegovi “biseri”, ali ne govore samo o njemu

Pravu predstavu izveo je Željko Kerum u emisiji Otvoreno HRT-a, u kojoj je na svoj specifičan način izrekao nekoliko “bisera”.

Predsjednik Hrvatske građanske stranke (HGS) Željko Keru, koji ide na parlamentarne izbore, imao je svoju večer, pa donosimo nekoliko njegovih izjava.

“Ako ja uđem u sabor, a pretpostavljam da hoću. Izborni prag je 11 tisuća glasova. To mogu dobiti jer mi ljudi, građani to nude. Prvo što ću tražiti, sigurno ću, ako uđem u sabor koalirat ću s pobjednicima… Onaj tko pobjedi, ja sam s njim…”

“Ja uopće ne znam tko ste vas dvoje i koju stranku zastupate. Ja uopće ne znam u kojoj ste vi stranci. Zašto se vi natječete i koja ste vi stranka? Ja imam svoju stranku. Čovjek kad ga zaustavi policija ima osobnu, ima jemege, jemebege ima ličnu kartu. Vi nemate ništa, ne znam zašto se vi natječete i koja ste vi stranka?” upitao je predsjednik HGS-a Željko Kerum Peternela i Mariju Selak Raspudić.

“Zar nije preveć, kako bi rekao predsjednik Tuđman, da idete i vi i suprug na izbore? Pa kako bi izgledalo da ja i moja žena smo tu sad? Bilo bi malo nezgodno… Tko bi dicu čuvao?”, obratio se Selak Raspudić.

“Škoro i vi ste ekipa koja želi uzeti svoje plaće i lagano četiri godine ladovine…”, rekao je Kerum.

Obratio se i Mireli Holy: “Ispričavam se, Mirela, može li se riba lovit online? Jel može? Jel se može pome, paradajz, kukumare iskopat online? Pa dajte recite ljudima, ljudi nemaju posla, o čemu pričamo”.

“Lovim ove najjače Škorine. Idem tamo gdje je on. Idemo u pet izbornih jedinica. Gdje ide Škoro (u koje izborne jedinice)? Idem u te jedinice…”, poručio je.

Komentiraj