KAROLINA LEAKOVIĆ: Gdje se Glasnović ne može domisliti političkom rješenju, on bi batinao i pendrekao

Karolina Leaković

I Karolina Leaković, kandidatkinja za predsjednicu SDP-a, danas se u svom “postu” na Facebooku osvrnula na Glasnovićev napad na dio studenata i profesora Filozofskog fakulteta.

Prenosimo njezinu objavu:

“Lustracija koju priželjkuje Željko Glasnović, započinje očito je, na Filozofskom fakultetu na čije se studente i profesore obrušio bez ijednog konkretnog argumenta, osim onih ad hominem, koje sam osjetila i na vlastitoj koži.

U njegovom napadu nema ništa argumentirano sadržajem, vidimo samo niz osobnih frustracija koje ispoljava prema nekima koji bi trebali biti pobijeđeni i idioti. Njegov emotivni ispad ima šovinistički, huškački i antidemokratski karakter.

Gdje ne može parirati političkim sadržajem, Glasnović napada na osobnoj razini. Gdje se ne može domisliti političkom rješenju, on bi batinao i pendrekao. Usprkos tome, on je pronašao svoje glasače.

Smatram da se ovakvim političarima, podizanjem razine političke rasprave, SDP može i mora suprotstaviti. Želim da SDP bude snažna stranka ljevice koja nas u tome okuplja i predvodi. Usprkos tome, on je pronašao svoje glasače.

Smatram da se ovakvim političarima, podizanjem razine političke rasprave, SDP može i mora suprotstaviti. Želim da SDP bude snažna stranka ljevice koja nas u tome okuplja i predvodi.”

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/karolina.leakovic/posts/10154662441221320″ bottom=”30″]