KARLO STARČEVIĆ: Neka Milinović i Kustić daju ostavke – županija nije njihova prčija

Karlo Starčević, gradonačelnik Gospića i predsjednik HSP-a koji ima i vijećnike u Ličko-senjskoj županijskoj skupštini pozvao je Darka Milinovića i Marijana Kustića da daju ostavke.

Sve se događa nakon što je i peti put odgođena skupština Ličko-senjske županije.

“To je najobičnija smijurija, nije ova županija prčija Darka Milinovića, Marijana Kustića i HDZ-a. Ovo je županija čestitog hrvatskog naroda. Molim ih da se počnu ponašati civilizirano i ako je potrebno neka obojica daju ostavku za dobrobit županije”, ustvrdio je Starčević za N1.

“Nemaju više podršku građana Ličko-senjske županije. Nema ovo nikakve veze s amandmanima jer je 85 posto proračuna već određeno, a onih 15 posto se može disponirati na ovu ili onu točku, amandmani neće ništa promijeniti, to je čista politika… Milinović je odgojio sve te ljude koji od njega danas traže ostavku i danas se bura vratila u dvorište Darka Milinovića, da sam na njegovom mjestu časno bih ustao sa stolice i rekao ja dajem ostavku izaberite novog župana”, rekao je Starčević i podsjetio kako njegova stranka HSP nije u Ličko-senjskoj županiji srušila proračun ni u tome sudjelovala, a neće sudjelovati ni u ovome što se danas događa na razini županije.

“Ono što nas je povrijedilo jest da je u izbornoj noći krenula hajka na vijećnike HSP-a da će ih netko kupiti. Nitko neće kupiti vijećnike po cijenu života i smrti”, jasan je Starčević.

Komentiraj