KARAMARKO PO OREPIĆU: Nalazi se na čelu MUP-a da rješava probleme, a ne da sam postane problem

Tomislav Karamarko

Nastavila se rasprava između prvog potpredsjednika Vlade, Tomislava Karamarka, i ministra unutarnjih poslova, Vlahe Orepića.

Ovaj put na potezu je bio Karamarko. Šef HDZ-a ministru Orepiću ponovio je da se na čelu MUP-a nalazi kako bi probleme rješavao, a ne i sam postao problem.

“Ja i ministar Orepić smo završili svoju priču. Ponavljam, on je ministar, ja sam potpredsjednik Vlade. Samo očekujem da ono što sam mu sugerirao prije mjesec dana, tiče se nekih ljudi i zlouporabe službe u funkciji SDP-a, da na određeni način bude prema njima postupano, da budu odstranjeni iz službe”, rekao je Karamarko, a prenosi Media servis.

A je li priča doista i završena, vidjet ćemo. Na potezu je ministar, koji je, podsjetimo, prije dva dana rekao da ga se napada, a MUP destruira, a sve u sklopu primitivnog političkog obračuna.

Karamarko je izjavio i da ne zna ništa o Danielu Markiću kao mogućem kandidatu za mjesto šefa SOAe, no čini se da očekuje da premijer u tom pitanju postupi onako kako on to želi. Oreškoviću je poslao dva imena.

“Mi kao pobjednička stranka, i ja osobno sam imao svoje neke preferencije i prijedloge premijeru i očekujem da će se tako i na taj način biti realizirano.Dva kandidata imam, ne bih objavljivao njihova imena“, naglasio je Karamarko.

Komentiraj