KARAMARKO NAKON PRESUDE: Hoće li se netko od ovih koje navodim ispričati, dati ostavku?!

Prije skoro 6 godina dao sam ostavku. Ovih dana dobio pravomoćnu presudu koja kaže da je ostavka bila nepotrebna. No ne mogu se žaliti jer zaradio sam 13 tisuća kuna. Isplatilo se.

Napisao je to na Facebooku Tomislav Karamarko, bivši čelnik HDZ-a u povodu odluke Visokog upravnog suda koji je pravomoćno poništio odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa iz 2016. kojom je bilo utvrđeno da je bio u sukobu interesa zbog čega je otišao iz politike.

U nastavku Karamarko kaže;

Dalija Orešković nakon što je izvršila svoju zadaću, donoseći nezakonitu presudu povjerenstva za štošta, nagrađena je lansiranjem u “visoku” politiku. I njoj se isplatilo. Blago Hrvatskoj.

Most, momci u tajicama iz Sherwoodske šume, toliko željni aureole zaštitnika hrvatskog roda, trebali su otimati bogatima i davati siromašnima. Ali netko ih je brifirao (reče Božo Hood) i postavio na drugi, superhikovski kolosjek te učiniše popriličnu štetu svom omiljenom hrvatskom narodu. To ih nije previše deprimiralo. Eno ih u parlamentu, intelektualno-duhovnjački oplemenjeni, neumorno mesijanski jurcaju.

Još su poneki profitirali. No bit će dana…

Uskoro ćemo dobiti točan iznos odštete koju ćemo morati isplatiti MOL-u. Volio bih da loše najave nisu točne. Ali što ako…?

Hoće li netko od gore navedenih reagirati nekakvom isprikom ili ne daj Bože, poput mene, ostavkom?

Jer šteta koju su ti, dirigirani pijuni nanijeli Hrvatskoj, možda će se mjeriti u milijardama.