KARAČIĆ O INCIDENTU: “Zašto mediji haluciniraju s “umalo fizički obračun”?

 

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Po onom što je objavio na Twitteru odvjetnik i novi gradski zastupnik stranke Neovisni za Hrvatsku Davorin Karačić ne vidi ništa sporno u svom ponašanju prema kolegi Tomislavu Tomaševiću, kojem je prijetio danas.

“Zašto mediji haluciniraju s “umalo fizički obračun”? Pa teže svađe sam znao gledati pred šalterima određenih institucija ili javnih poduzeća. Zar su svi posvilenili?”

A podsjećamo što je Karačić izgovorio Tomaševiću i što je to za njega posve normalno.

Ne čuje se sam početak “okršaja”, a onda se čuje Tomaševićevo obraćanje Karačiću: “A što ako ja neću?”

Tada nastupa Karačić: “Klošaru mali, pljunut ću ti u facu. Hoćemo otići negdje ispod Domovinskog mosta, sami, je l’ hoćeš? Je l’ hoćeš? Možeš i frenda povesti slobodno sa sobom, dva. Klošaru mali. Usta isperi svaki puta prije nego izgovoriš riječ Dinamo i Davorin Karačić. Jesi čuo? Kada nekoga optužuješ za političku korupciju, onda reci što je bilo. Bijedniče mali”.

Eto ovakvo svoje sramotno ponašanje jedan odvjetnik smatra normalnim i to u ponašanju prema drugom zastupniku, a morao bi znati da je takvo ponašanje i utuživo i da za njega može odgovarati.

Sve možete vidjeti na snimci OVDJE.

https://twitter.com/hrsummerstorm/status/1021346535848775680?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1021346535848775680&ref_url=http%3A%2F%2Fhr.n1info.com%2Fa319123%2FVijesti%2FKaracic-o-svadji-s-Tomasevicem-Zar-ste-svi-posvilenili.html

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!