KAO U FILMU STRAVE: Vezao ih lancima, mučio, drogirao i tjerao na prostituciju

Podijelite članak
Ilustracija
Ilustracija

Nezapamčen zločin. Goran M. (52) zvani Dobrilin primoravao je mjesecima na prostituciju četiri žene koje je držao u stravičnim uvjetima.

Sve se događalo u Smederevu u Srbiji. Žene je, kako pišu mediji, držao vezane lancima, ali nisu samo to bile njihove muke.

Koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju i zavisnost od droge i alkohola ponaša se prema njima kao prema gore nego li prema životinjama.

Uz batinan je, ucjene, prijetnje i ostale gadosti podvodio ih je za  stotinjak kuna po mušteriji po Smederevu i okolini. Jedan od svjedoka kaže:

“Nisu imale struje mjesecima, bile su polugole, prljave i gladne. Jele su sirovo meso i povrće. Donosio im je drogu i alkohol, po stolovima su šetale mačke, tu su i nuždu obavljale. To je prizor koji smo zatekli kad smo ušli u kuću.”

Kaže kakmo je riječ o ženama između 20 i 40 godina.

“Jednu od njih, najljepšu, želio je ostaviti za sebe i nju je najmanje primoravao da se prostituira. Obično ih je vozio u jedno selo kraj Smedereva, čekao da završe seksualni odnos, vraćao ih, a sav novac uzimao je za sebe. Primoravao ih je na seks s drugim muškarcima i u jednom nedovršenom objektu u blizini smederevske tržnice. Tu ih je “prodavao” trgovcima s tržnice, ako bi se pokušale usprotiviti dobile bi žestoke batine.”

 

Za oralni je seks naplaćivao stotinjak, a za klasični seks oko dvjesto kuna. Na dan je dobro zarađivao i sav novac stavljao sebi u džep.

O svemu tome nesretne su žene svjedočile nakon što je Goran M. uhićen. Tri su žene sklonjene u sigurnu kuću dok je četvrta sama riješila problem

Zanimljivo je i kako je sve otkriveno. Policajac je donio poziv da se Goran M. mora javiti kako bi bio saslušan zbog sasvim drugog krivičnog djela.

Tada je jedna od njih je primila poziv. U strahu ništa nije rekla jer je Goran M. bio u kući, ali je na poštanskoj povratnici uspjela napisati – pomozite!

Uvidjevši to, policajac je pozvao pojačanje, a kada su ušli našli su stravičnu sliku. Žene su se tresle od straha i nisu od plača mogle doći k sebi. Sve je bilo u strašnom neredu. Gopran M. je odmah uhićen.

 

 

Komentiraj