JURIČAN PORUČUJE: Od kluba Jabuka napravit ću bordel “Zabranjena voćka”

Rješenjem zagrebačkog Općinskog građanskog suda o ovrsi Grada Zagreba nad GSK Jabukom, određena je i deložacija i zatvaranje tog najstarijeg zagrebačkog kluba za 20. listopada. Iz kluba poručuju kako će se ta odluka ipak ukinuti, ali rješenje nudi redatelj Dario Juričan.

Juričan na Facebooku objašnjava kako vidi daljnji rad Jabuke s njim u glavnoj ulozi i poručuje gradonačelniku Milanu Bandiću:

OD KLUBA JABUKA NAPRAVITI ĆU BORDEL

Rezaču etiketa! Osvanuo je napokon i dan kad ćeš me ti učiniti jako sretnim čovjekom. Kako čujem, u utorak 20.10.2020. na pravdi Boga i Suda, te uz malu pomoć odvjetnika Krešimira Krsnika, dobivaš klub Jabuku kojeg ćeš naravno dati meni, jer ja jedini imam razvojni plan i program što s njime učiniti. Naime, na mjestu kluba Jabuka izgradit ću bordel koji će se zvati Zabranjena voćka Dario Juričan – u spomen moga nekadašnjeg imena, dok još nisam imao čast biti tvoj imenjak i prezimenjak.Imam isplaniranu cijelu ceremoniju otvaranja.

Prvo ćemo zvati sve medije, da vide kako si uman i poduzetan. Zvat ćemo i Ruse iz susjedne rezidencije, koji su se navodno žalili na buku.Anica Kovač posluživati će janjetinu, Marija Caharija odojka, a Natalija Prica Oreški brisati će ti znoj sa čela dok ćeš rezati vrpcu.To najviše voliš raditi, ti sve režeš upravo savršeno i zato sam ti dao glavnu ulogu.

U uvodnom govoru možeš naglasiti važnost te kapitalne investicije za ovaj grad i kako sad tvoji bliski prijatelji više neće morati putovati u bordel u Novu Goricu, u daleku nam Sloveniju. A i nema smisla da njihove teško zarađene devize odlaze iz naše zemlje. Naravno, računam i na tvoje dolaske. Onih par svojih stanova kojima raspolažeš i koje koristiš za zabavu možeš početi rentati, pa da i ti, kume moj, koju kunu zaradiš na apartmanizaciji.

Ne zaboravi tražiti njihovu kategorizaciju, jer ti uvijek sve radiš po zakonu. Nakon tvog govora predviđena je Jelena Pavičić Vukičević. Ona će nam nešto lijepo ispričati o emancipaciji i o tome kako su bordeli dobrodošli i kako su svi dobrodošli u bordel, jer Zagreb je zapravo jedan veliki bordel koji nikoga ne diskriminira.Upravitelj bordela biti će Krešimir Krsnik, marljiv i pouzdan tip koji se stalno iznova dokazuje.

Na epidemiološke mjere u bordelu paziti će Zvonimir Šostar, taj zbilja ima iskustva. Osiguranje će biti u sigurnim rukama Roberta Ljutića, a kobasice će spremati Denis Mohenski. Grad će, naravno, subvencionirati bordel, jer naš Grad sve subvencionira. Bit će i kupona s popustom, koji će se dijeliti prema stažu i zaslugama. Veterani kao Davor Jelavić, Duško Ljuština i Zvane Brumnić imat će najveći popust. Članovi BM365 i HDZ-a moći će dobiti kupone preko reda, a dijelit će se kod Zdene Antunovića i Gzima Redžepija.

Kažu da je za razumijevanje razvoja i ekonomije grada potreba stručna i sposobna osoba. To bi bio ja. K tome imam i viziju: “Zagreb – najbordelniji grad u Europi!”Nastavljam tamo gdje si ti, Rezaču etiketa, stao s Adventom. Idemo korak dalje. Znaš kako je rekao Kutle – “ako staneš, padaš!” Nije bez veze na webu European best destination stajalo: „Idite u Zagreb, uživajte u čarobnom božićnom vremenu i doznajte zagrebačku tajnu!

Visoka kvaliteta zanata, svečana i prijateljska atmosfera, brojni događaji i to po povoljnim cijenama.“Jabuka je ionako samo bučala i kvarila mladež. Kako će to biti moćan projekt bordela u kojem su: Rezač etiketa, ja, HDZ i Krešimir Krsnik!

Dario Juričan, gradonačelnik svemira

Komentiraj