JOVANOVIĆ MINISTRU ZDRAVSTVA: Moj život i liječnička karijera uništeni su HDZ-ovcima poput vas

željko jovanović, sabor

Nakon dva sata saborskog aktualca, napokon svađa. SDP-ov Željko Jovanović upitao je ministra Kujundžića o stanju u zdravstvu, a Kujundžić je odgovorio osobnim napadom.

U Jovanovićevu obranu stala je MOST-ova Ines Strenja Linić.

“Otiđite danas u Rijeku ili negdje drugo ako znate nešto raditi pa radite i pokažite da bez novca kao liječnik možete”, rekao je Kujundžić Jovanoviću.

“On je za razliku od vas bio sudionik Domovinskog rata i tamo je odradio svoje, kao što je kao liječnik hitne medicinske pomoći, kao i ja, radio u svome gradu. I nakon toga, kao i ja, nije mogao dobiti specijalizaciju”, odgovorila je Strenja Linić.

“Sram vas bilo. Pročitajte Hipokratovu zakletvu. Vi ste sramota ministra, Vlade, gospodina Plenkovića i cijele Hrvatske liječničke komore. Treba vas tužiti Hrvatskoj liječničkoj komori”, rekao je Jovanović.

Akademik i vitez predsjedavajući Reiner bio je očekivano blag prema ministru Kujundžiću pa je Jovanović opet reagirao.”Moj život i moja politička i liječnička karijera je teško oštećena upravo HDZ-ovcima ovakvog tipa”, izjavio je Jovanović, prenosi Media servis.