JOŠKO KLISOVIĆ: HDZ-ov Davor Filipović nema šanse u srazu sa mnom

“Živim ovaj grad, živim s njegovim problemima cijeli život i dosta je bilo stanja u kojem se grad nalazi. Zagreb je najzapuštenija europska metropola”, rekao je u razgovoru za N1 Joško Klisović, SDP-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika.

Rekao je i  kako HDZ-ov kandidat nema šanse protiv njega u bitci za zagrebačkog gradonačelnika.

“Davor Filipović u srazu sa mnom nema šanse. Gradu nudim viziju i vjerujem da ju dijele i građani grada Zagreba. Vjerujem da će građani zaključiti da sam ja taj koji može kvalitetno voditi grad”, poručio je.Klisović za N1.

Ćirilicu zna, kaže, za razliku od protukandidata iz redova HDZ-a, koji je jučer rekao da ne zna ni pjesme preminulog kantautora Đorđa Balaševića.

“Svako znanje je dobrodošlo. Naravno da vidim sporno, Balašević je bio vrhunski humanist i umjetnik i tako s visine govoriti o njemu u ovom trenutku nije primjereno.”

Na pitanje nisu li važniji programi, pojašnjava kako smatra da kandidati moraju pokazati i kako razmišljaju i koje vrijednosti nose u sebi.

“Kada govorite o vrhunskim intelektualcima i da se druga pisma ne mogu koristiti u Hrvatskoj, a znamo da se mogu, pokazujete u što vjerujete”, istaknuo je Klisović..

Komentiraj