JOSIP PIVARIĆ: Bog će mi pomoći da se još jači vratim na nogometne terene

Podijelite članak

Točno prije tri godine Josip Pivarić potrgao je prednji križni ligament na desnom koljenu. Ekspresno se vratio. A onda, tri godine kasnije, baš na isti dan uslijedilo je puknuće prednjeg križnog ligamenta na lijevom koljenu. I nesretni je Pivarić opet morao pod nož.

Josip Pivarić operiran je u ponedjeljak u bolnici Sveta Katarina u Zaboku.

“Nisam praznovjeran, ali je nevjerojatno da sam se ozlijedio baš na isti dan kao i prije tri godine kada mi je stradalo desno koljeno. Čak sam i prije četiri godine slomio petu metatarzalnu kost, mislim isto 26. ili 27. siječnja, ali to je tako. Vjerujem u Boga i vjerujem da će mi on opet pomoći da iz ove situacije izađem što jači i da će sve biti dobro nakon rehabilitacije”, rekao je nogometaš kijevskog Dinama za Z1 televiziju.

Posljednji put kada je Pivarić bio ozlijeđen oporavio se nakon nevjerojatnih pet mjeseci.

“Sada je situacija malo drukčija jer ispostavilo se da je iščupan jedan rog meniskusa tako da su to trebali šivati, a to znači da prva tri ili četiri tjedna trebam laganije krenuti, ne smijem više od 60 stupnjeva saviti nogu, u hodu noga mora biti apsolutno opružena”, rekao je Pivarić koji dakle neće žuriti s oporavkom, a rehabilitaciju će odraditi u Hrvatskoj.

 

Komentiraj