JOSIP BREKALO PRIJE SLOVAKA: Nema kalkulacija, idemo po pobjedu!

Josip Brekalo odlično je započeo novu klupsku sezonu te vjeruje da može dati značajan doprinos Vatrenima u Slovačkoj i Azerbajdžanu.

“U dobroj sam formi, Wolfsburg je dobro krenuo, ja se dobro osjećam i nadam se da ću tako nastaviti i u reprezentaciji. Pogotkom za Vatrene se ne opterećujem, usredotočen sam na svaku utakmicu, a bude li pogotka, to će biti šlag na tortu. Nadam se prije svega dobrom rezultatu, bez obzira tko će zabiti, a budem li to ja, bit ću najsretniji”, rekao je Brekalo za web HNS-a i okrenuo se susretu sa Slovacima.

“Slovačka je iznimno čvrsta reprezentacija s dobrim pojedincima poput Hamšika i Škriniara. Neće biti lako, možda će biti slično kao u Mađarskoj, a mi moramo pokazati svoje drugo lice i pokazati pravi pristup i angažman. Kalkulacija nema, protiv svih treba ići na pobjedu, a sa svih šest bodova odredili bismo tijek zbivanja u svojoj skupini. Mora se ući maksimalno u obje utakmice, nitko više nema pravo na kiks. U skladu s time se i pripremamo”, dodao je mladi Brekalo.