JOŠ O “CAJKAMA”: HDZ-ov gradonačelnik Osijeka bi ih zabranio, a jučer mu je pjevala Milica Pavlović

Osječki gradonačelnik Ivan Radić, koji je jučer najavio zabranu folk koncerta, danas je bez komentara – iako je sinoć baš takav koncert održan u njegovom gradu.

Srpska pjevačica Milica Pavlović nastupila je na studentskoj brucošijadi u Osijeku. I uspjela je napuniti dvoranu Zrinjevac u kojoj se trebao održati i koncert koji je otkazan u Puli.

Gradonačelnik iz redova HDZ-a objavio je jučer da Osijek nije grad za cajke, ali sudeći prema sinoćnjoj atmosferi i današnjim izjavama Osječana – i ne čini se tako.

“Nemamo komentara, jednostavno anketirali smo tržište. Mislim da smo slobodno tržište i da možemo komercijalno raditi što želimo. Publika je to htjela, pokazali su sinoć na koncertu da je bio rasprodan”, rekao je za RTL Danas Josip Vrbanić, organizator koncerta.

Mnogi ih slušaju, svi su ih barem jednom čuli, no nekima su i dalje nepoželjne. Pa bi takozvane cajke i zabranili. Zašto je tome tako, dok su klubovi puni, a pjesme najslušanije među mladima? Odgovor je zacijelo slojevit i nije jednostavan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)