JOŠ NEMA ZVIJEZDE “BIG BROTHERA”: Evo što o nestanku Marijane kaže njezina sestra

Zvijezda “Big Brothera” Marijana Seifert, nestala je još 26. travnja u noći kada je otišla iz doma u kojem je živjela sa suprugom i djecom na Savici.

A sada je Maja Kovačević, Marijanina sestra, za Slobodnu Dalmaciju dala nekoliko izjava o sestrinu nestanku.

“U noći dok je Marijana vjerojatno umirala sanjala sam kako se nas dvije pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila, odmah sam posegnula za mobitelom i nazvala sestru, s kojom se nisam čula mjesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osjećaj”, ispričala je Maja drhtavim glasom za Slobodnu.

Posebno joj je bilo čudno, kaže, što nije ni odgovarala u grupu “Sestre” na WhatsAppu, u kojoj su bile njih četiri – Anet, Marijana, Sendi i Maja. Kasnije je saznala vijest o kojoj će pričati cijela Hrvatska. Istupila je u medije kako bi otkrila pitanja koja muče obitelj, ali i nju samu. “Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti”, ispričala je.

“Puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome… Ponudili su nam tek šture odgovore. Da je izašla iz stana i uputila se prema mostu. Nije mi jasno zašto je potraga bila usmjerena samo na Savu…”

Podsjećamo, nestanak je prijavio njezin suprug Karlo Seifert, koji je otkrio da je Marijanu vidio posljednji put u noći s 26. na 27. travnja kad su išli na spavanje te da je nije bilo kad se probudio.

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.