JOŠ JAČI HRVATSKI SUVERENISTI: Škoro i njegova sestra Vučemilović i službeno pristupili

Miroslav Škoro i njegova sestra Vesna Vučemilović novi su članovi kluba Hrvatskih suverenista. Danas su i službeno predstavljeni.

Izvor: Media servis

“Mislim da je ovo nužan potez koji je uslijedio nakon događaja koje ste svi imali priliku pratiti i komentirati. Očekujem da ćemo u Klubu Hrvatskih suverenista nastaviti djelovati upravo po onim političkim pitanjima koja su u našem fokusu. Politička stranka ne smije biti cilj, ona je sredstvo, – ako se voziš autom, pa dalje ne možeš, onda sjedneš u brod ili zrakoplov, ideš dalje prema cilju“, rekao je Škoro.

Da je riječ o logičnom slijedu događanja smatra saborski zastupnik Marijan Pavliček.

“Sjetimo se predsjedničke kampanje. Mi smo jasno i glasno stali uz njega, kada su se mnogi još ‘njećkali’. Također smo zajedno izašli na parlamentare izbore i ono najbitnije mi dijelimo iste vrijednosti. Zastupamo isti svjetonazor.”

Dodao je i da je jedna od najvažnijih stvari kojima će se Suverenisti sada baviti organiziranje referenduma o zaštiti hrvatske kune.

Pavliček je najavio u idućih mjesec dana veliki ujediniteljski sabor Suverenista, kada bi se, kaže, četiri stranke trebale priključiti Suverenistima.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!