JEDNI PRIČAJU, DRUGI GRADE: Prva UGP kuća podignuta u Petrinji za obitelj Dević

Iz Udruge Glas poduzetnika su javili kako je završena prva kuća koju su u Petrinji izgradili za obitelj Dević, a grade se još dvije.

Ovo je njihova objava na Facebooku:

Prva UGP Kuća u Petrinji za obitelj Dević je završena, upravo je pušteno i grijanje u kući, a mi nastavljamo dalje sa završavanjem jos 2 kuće, držimo do kraja godine.

Napominjemo, participirali smo i sa 21 stambenim kontejnerom (Petrinja, Sisak, Glina…) odmah u startu, kao i u konceptu Centar novog života Petrinja (CNŽ) u Petrinji sa kompletnim idejnim rjesenjem, nacrtima, te sa 26 poslovna kontejnera, a ocekujemo i #CNŽ u cijelosti u funkciji do kraja studenog (vecim dijelom je vec i otvoren).

Zahvaljujemo svim nasim donatorima, hvala vam jos jednom svima na ukazanom povjerenju, a zahvaljujemo i Grad Petrinja i gradonacenici Magdalena Komes na pomoci u finalizaciji CNŽ u direktnom kontaktu sa Vlada Republike Hrvatske, te vjerujem buducoj adekvatnoj promociji istog, a sve s ciljem pomoci poduzetnicima na navedenom podrucju.

Posebno zahvaljujemo i svim volonterima UGP-a koji su nesebicno ugradili zadnjih skoro 10 mjeseci u pomoc podrucjima nastradalima od potresa.