JEDAN OD SKROMNIJIH: Kako izgleda imovinska kartica Bože Petrova

božo petrov, most

Svoju imovinsku karticu nadopunio je potpredsjednik Vlade, Božo Petrov. Čelnik MOST-a među siromašnijim je članovima Vlade.

Božo Petrov jedan je od najskromnijih “stanovnika” Banskih dvora. Prema podacima koje je na internetskim stranicama objavilo Povjerenstvo za odlučivanje o skukobu interesa, Petrov, koji je inače posljedni predao svoju imovinsku karticu, funkciju gradonačelnika Metkovića obavlja volonterski,a prijavio je neto primanja od 18 783,07 kuna koja ostvaruje kao zastupnik u Saboru.

Prijavio je i primanja od 2.000 kuna na godišnjoj razini od ostalih prihoda. Štednju nije prijavio. Supruga mu na godišnjoj razini zarađuje 69 360 kuna neto. Od nekretnina podjeduje kuću u Metkoviću od 109 metara kvadratnih, za koju je navedena vrijednost od 2 milijuna i 200 000 kuna.

Prijavljena je i pozajmnica od 222 tisuće kuna na razdoblje od 240 mjeseci, za koju Petrov mjesečno izdvaja 925 kuna, a novac mu je posudio rođak, svećenik Marin Vidović. Petrov i supruga imaju u vlasništvu jedan automobil, kupljen na kredit. Radi se o Renaultu Clio Storia iz 2006. godina, vrijednom 35 000 kuna.