JASENKO HOURA FANOVIMA: Fan page je čista manipulacija – ovdje su prave info o nama

Poznato je kako je došlo do nesuglasica unutar popularnog sastava Prljavo kazalište, pa je na kraju nastala bitka oko imena.

Jasenko Houra oglasio se na Facebooku gdje je ustvrdio kako njihova stranica fab page služi za “čistu manipulaciju”.

Zato je obavijestio fanove gdje mogu dobiti relevantne podatke o njihovoj aktivnosti.

Ovo je njegova objava:

Dragi prijatelji i ljubitelji benda. Ovim putem vas sve obavještavam da informacije vezane uz nastupe benda i ostale aktivnosti isključivo možete dobiti i saznati preko mojih profila (FB i Instagram) kao i profila ostalih članova grupe.

Što se tiće stranice koja bi vas sve trebala obavještavati te odgovarati na vaše upite, ta stranica više nije povezana niti je osoba koja ju ”vodi” u kontaktu s nama te se ograđujemo od bilo kakvih objava na toj stranici jer je stvarno sramotno da fan page ne objavi da se grupa pridržava privremene sudske mjere i ne koristi ime na nastupima ili u marketinške svrhe čekajući pošteno odluku Trgovačkog suda. Te jedino što možemo zaključiti je da nažalost stranica služi za čistu manipulaciju.

A evo kako je bilo na Fusion festivalu u Splitu.

Puno hvala organizatorima i producentima Fusiona.

A posebno se zahvaljujemo producentu turneje Damiru Ramljaku, ton majstoru Nenad Zubak, set designeru lighting designeru i programeru Sven Kučinić i svim kolegama glazbenicima na druženju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasenko Houra (@jasenkohoura)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasenko Houra (@jasenkohoura)

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!